14. Recomandarea managerului canalului #constanta este ca operatorii sa nu isi schimbe nickname-ul foarte des, putand fi astfel recunoscuti mai usor de catre userii canalului.
hai sa dau un sfat asa pretenesc ... pt operatorii ma refer .. (cei cu acces la x indif cat e acela pt ca tot operatori is) .... nu conteaza ca ai acces sau nu o regula e regula pt toti zic eu ..... nu ? ... atunci cand vois crieti pe chan ex "Muie" "pula" "etc etc etc " sa nu mai zic eu ... voi vreti ca cei ce intra sa vb decent dar cand va vad pe voi ca vb asa credeti ca ei vor vorbi ... ... asa va pierde`ti nikurile ... apare floodul .. si etc ... daca voi da`ti exemplu de oamni nota 10 ... e totul k .. e parerea mea si nu vrea sa se ia in sensul de bagare de vina sau ceva rau .... sper ca a`ti inteles ideea... restul e k ...... bafta in continuare ..... si pt. TheSmith fii mah calm si mai intelegator cu lumea .. ai multe de castigat asa ... spun din experienta. ... bafta all Life is a Bitch
nui problema ta cine is ... userul nu te priveste eu pur si simplu ti`am dat un sfat pretenesc ... tu faci ce vrei ... dar pt. cat timp nush
Added (2008-10-18, 4:03 Pm) --------------------------------------------- ala asa zisu "admin" nu posteaza nika ... =))) sau el e mai mucl cu clantisoara asa la cearsaf =))) .....