Friday, 2024-05-03, 5:22 PM
Welcome Vizitator | Registration | Login

Deva@UnderNet

Site menu
Login form
Site friends
Statistics
Our poll
Iti place Site`ul ?
Total of answers: 154

Reguli Useri ! ! ! - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum » #Deva ChanneL » Reguli Useri » Reguli Useri ! ! !
Reguli Useri ! ! !
DaniiDate: Saturday, 2008-10-25, 2:59 AM | Message # 1
Admin
Group: Admin Forum
Messages: 609
Reputation: 2
Status: Offline
1. Actiuni globale tip CTCP
Folosirea CTCP-urilor globale de tip "Ping", "Version", "Finger", etc, sau altele creeate de anumite scripturi, gen "Party Reply", este interzisa.

2. Actiuni globale tip NOTICE

Folosirea comenzii /notice #DEVA [mesaj] scrisa manual sau generata de anumite scripturi este un motiv sever de ban, pentru ca probabil a fost o reclama fata de alte canale sau site-uri. Dreptul de /notice #DEVA revine exclusiv operatorilor (+o).

3. Actiuni tip REPEAT

Repetarea unei fraze (propozitie, exclamatie, etc) de doua sau mai multe ori. Acest lucru este total interzis.

4. Actiuni tip CAPS, COLORS, BOLD, UNDERLINE, REVERSE

Literele mari (CAPS), culorile, folosirea bold, underline sau reverse sunt interzise pe #DEVA, dreptul de folosinta al lor revine exclusiv operatorilor (+o) si pot fi exprimate doar in mesajele de kick si in anumite cazuri in topic.

5. Actiuni tip SWEARING, RASSISM

Injuraturile si expresiile rasiale nu sunt permise pe #DEVA, si sunt considerate abuzuri grave si tin in mare masura de educatie.

6. Actiuni tip INVITE, ADVERTISTING

Invitatiile pe alte #canale sau publicarea pe #DEVA a oricarui website*, sunt total interzise si sunt considerate abuzuri relativ grave.

Nota: * = In cazul in care este vorba de un anunt umanitar care este materializat pe un website, va rugam sa luati legatura cu unul dintre operatori (+o), iar dupa ce acesta va lua cunostinta de continutul site-ului, exista posibilitatea depunerii acestuia in topic, pe timp nelimitat. NU promovam produse, firme, nume de firma si nici pagini personale, in afara situatiilor umanitare!

7. Actiuni de tip NICKNAME, IDENT, HOSTMASK

Folosirea nickame-urilor jignitoare, oricare ar fi ele, cele care reprezinta aluzii sexuale sau rasiste nu este permisa pe #DEVA.

8. Actiuni tip BOTS, CLONES

Bots sau clonele nu sunt permise pe #DEVA si vor fi sanctionate cu ban pe timp NELIMITAT!

9. Actiuni tip VIRUSES, AUTO MSG, AUTO DCC SEND

Acesta este un lucru grav, care afecteaza stabilitatea si securitatea computerului de unde operati. Este necesara o dezinfectare, iar pentru aceasta aveti nevoie de un antivirus, firewall sau cel mai simplu, intrati pe canalul de Undernet #dmsetup unde veti fi ajutati sa va dezinfectati computerul.

10. Actiuni tip SCAN, FLOOD, HACK

Atacurile pe internet reprezinta o forma grava si sunt pedepsite de lege in toate tarile civilizate. Pe #DEVA reprezinta un motiv de interzicere totala, cu o durata a banului pe timp NELIMITAT!


#Deva ™ @ IRC UnderNet.Org
 
Forum » #Deva ChanneL » Reguli Useri » Reguli Useri ! ! !
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: